Антистрес і заспокійливий
Рослинна дієтична добавка. Фітозбір сушених подрібнених плодів, квіток, листя, коріння. Натуральний продукт. Сприяє нормалізації функціонування нервової системи, серцевого ритму, кров'яного тиску. Заспокоює Ваші нерви, знімає нервове напруження, стрес. Заспокоїть, врівноважить. М'які заспокійливі, седативні властивості. Нормалізація сну.
Склад: фітосуміш сушених подрібнених: меліси листя, ромашки квітки, м'яти перцевої листя, глоду плоди, фенхелю плоди, шипшини плоди, пелюстки гібіскусу, квітки чорної бузини, хмелю шишки, лаванди квіти, липи цвіт, імбиру корінь.
Спосіб приготування: покладіть у чашку або чайник для заварювання 1 пакетик фіточаю з розрахунку на один прийом. Залийте окропом питної води (≈250 мл) і настоюйте 5-8 хвилин.
Поживна (харчова) цінність на рекомендовану щоденну кількість дієтичної добавки 4,5 г: білки – 0,15 г; жири – 0,08 г; вуглеводи – 0,62 г.
Енергетична цінність (калорійність) на рекомендовану щоденну кількість дієтичної добавки 4,5 г: 16,07 кДж (3,84 ккал). 1 пакетик чаю 1,5 г – 1,3 ккал.
Рекомендації щодо споживання: може бути рекомендований в якості дієтичної добавки для використання в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин, що сприяють: нормалізації функціонування нервової системи, серцевого ритму, кров'яного тиску. Заспокоює Ваші нерви, знімає нервове напруження, стрес. Заспокоїть, врівноважить. М'які заспокійливі, седативні властивості. Нормалізація сну.
Спосіб застосування та рекомендована добова норма: вживати дорослим особам тричі на день свіжоприготованого та настояного фіточаю перед або після прийому їжі протягом 1 – 1,5 місяця. При необхідності курс фітотерапії можна повторити через 10-15 днів перерви.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до рослинних складників фіточаю, жінки під час вагітності та в період лактації.
Необхідно зберігати в недоступному для дітей місці.
Маса нетто: 30 г.
Продукт відповідає найвищим стандартам якості та безпеки харчових продуктів згідно ТУ У 10.8-38191028-001:2012 та системі управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000 (НАССР).